Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

”Open Day” la PÎCCJ
03.04.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 2 aprilie 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc vizita unui grup de 40 de studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București, vizită organizată la inițiativa Departamentului de Practică Juridică din cadrul Asociației Studenților în Drept în cadrul proiectului ”Insights”, potrivit unui comunicat.

Din partea Ministerului Public au fost prezenți prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Bogdan Licu, adjunctul procurorului general, Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general,  Romulus-Dan Varga, procuror-șef al Secției de urmărire penală și criminalistică, generalul maior magistrat Gheorghe Cosneanu, procuror militar șef al Secției parchetelor militare, Antonia-Eleonora Constantin, procuror șef al Secției judiciare, Alexandru Ionescu, procuror șef al Biroului de informare și relații publice, precum și alți reprezentanți ai structurilor din cadrul instituției.

În cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Augustin Lazăr, a susținut o prezentare a Ministerului Public, subliniind diferite aspecte de istorie și cultură instituțională, precum și referitoare la structura și modul de funcționare al Ministerului Public. Totodată, procurorul general a prezentat studenților o perspectivă asupra provocărilor profesiei de magistrat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate