Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

”Open Day” la PÎCCJ


3 aprilie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Marți, 2 aprilie 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc vizita unui grup de 40 de studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București, vizită organizată la inițiativa Departamentului de Practică Juridică din cadrul Asociației Studenților în Drept în cadrul proiectului ”Insights”, potrivit unui comunicat.

Din partea Ministerului Public au fost prezenți prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Bogdan Licu, adjunctul procurorului general, Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general,  Romulus-Dan Varga, procuror-șef al Secției de urmărire penală și criminalistică, generalul maior magistrat Gheorghe Cosneanu, procuror militar șef al Secției parchetelor militare, Antonia-Eleonora Constantin, procuror șef al Secției judiciare, Alexandru Ionescu, procuror șef al Biroului de informare și relații publice, precum și alți reprezentanți ai structurilor din cadrul instituției.

În cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Augustin Lazăr, a susținut o prezentare a Ministerului Public, subliniind diferite aspecte de istorie și cultură instituțională, precum și referitoare la structura și modul de funcționare al Ministerului Public. Totodată, procurorul general a prezentat studenților o perspectivă asupra provocărilor profesiei de magistrat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică