Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

Dobre, Tulei & Asociații alături de Grupul Perfect Care în achiziția subsidiarelor Dr. Max ce operează farmaciile „ARTA”
03.04.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept comercial, Health & Pharma (Dreptul sănătății)
JURIDICE - In Law We Trust

Avocații de la Dobre, Tulei & Asociații au fost alături de Grupul Perfect Care într-una dintre tranzacțiile semnificative ale începutului de an de pe piața pharma, asigurând asistența juridică pentru achiziționarea a 100% din capitalul social al patru subsidiare românești ale Dr. Max, cel mai mare operator farmaceutic din Europa Centrală, ce deține și Grupul A&D Pharma. Tranzacția a privit societățile care operează lanțul de farmacii „ARTA”, dar care desfășoară și activitatea de distribuție de produse pharma prin intermediul depozitului York Farm, unul dintre jucătorii de top pe aceasta piață din România.

Tranzacția, care a fost finalizată cu succes la sfârșitul lui februarie, a fost una foarte complexă, fiind structurată, simultan, ca un „share deal”, dar și ca un „transfer of business”.

Radu Tulei, Partner in cadrul Dobre, Tulei & Asociații și coordonatorul proiectului: „A fost, realmente, o plăcere să colaboram cu echipa Perfect Care, membrii acesteia dând dovadă de o viziune de ansamblu orientată spre rezultate și de un simt al strategiei ieșite din comunTranzacția, împreună cu tot ce a presupus ea pana la finalizare, s-a dovedit a fi mult mai complexa decât, probabil, toate părțile implicate aveau in vedere la început de drum, aceasta presupunând aspecte de finețe in multe domenii de expertiză si, cu riscul asumat de a ne face vinovați de acest păcat, suntem mândri ca am dus-o la bun sfârșit, obținând rezultatul dorit pentru clientul nostru”. Echipa de proiect a fost alcătuită din Radu Tulei – Partner și Coralia Gica – Senior Associate.

Mihnea Mihalache, CEO al Grupului Perfect Care: „A fost o negociere complexă, implicând aspecte legislative specifice pieței farmaceutice dar și dreptului comercial. Am atins toate punctele dorite, iar echipa de la Dobre, Tulei & Asociații a fost un real ajutor, ne-au ghidat pe drumul cel bun. Suntem fericiți că am finalizat cu succes tranzacția.

Înființat in 2012, Grupul Perfect Care, ce activează în domeniul comerțului en gros și cu amănuntul al medicamentelor și produselor farmaceutice, al producției produselor de igienă personală și a cosmeticelor, are peste 160 de angajați și o cifră de afaceri de peste 40 mil. Euro. Ca urmare a achiziției, Grupul Perfect Care își consolidează poziția pe piață de specialitate, acoperirea sa națională fiind majorată considerabil.

Dobre, Tulei & Asociații este o societate relativ „tânără” pe piață avocaturii de business din Romania, însă cu rezultate remarcabile obținute deja in domenii precum Telecom, Real Estate, Competition & Antitrust, Dispute Resolution & Arbitration etc. Cei trei parteneri din cadrul Dobre, Tulei & Asociații au o bogată experiență in tot ceea ce înseamnă dreptul afacerilor, fiind sprijiniți de șase avocați colaboratori, alcătuind, astfel, o echipă dinamică, motivată și orientată spre livrarea celor mai bune rezultate către clienți.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti