« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept comercial
CRAZNIC
 

Dobre, Tulei & Asociații alături de Grupul Perfect Care în achiziția subsidiarelor Dr. Max ce operează farmaciile „ARTA”
03.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Avocații de la Dobre, Tulei & Asociații au fost alături de Grupul Perfect Care într-una dintre tranzacțiile semnificative ale începutului de an de pe piața pharma, asigurând asistența juridică pentru achiziționarea a 100% din capitalul social al patru subsidiare românești ale Dr. Max, cel mai mare operator farmaceutic din Europa Centrală, ce deține și Grupul A&D Pharma. Tranzacția a privit societățile care operează lanțul de farmacii „ARTA”, dar care desfășoară și activitatea de distribuție de produse pharma prin intermediul depozitului York Farm, unul dintre jucătorii de top pe aceasta piață din România.

Tranzacția, care a fost finalizată cu succes la sfârșitul lui februarie, a fost una foarte complexă, fiind structurată, simultan, ca un „share deal”, dar și ca un „transfer of business”.

Radu Tulei, Partner in cadrul Dobre, Tulei & Asociații și coordonatorul proiectului: „A fost, realmente, o plăcere să colaboram cu echipa Perfect Care, membrii acesteia dând dovadă de o viziune de ansamblu orientată spre rezultate și de un simt al strategiei ieșite din comunTranzacția, împreună cu tot ce a presupus ea pana la finalizare, s-a dovedit a fi mult mai complexa decât, probabil, toate părțile implicate aveau in vedere la început de drum, aceasta presupunând aspecte de finețe in multe domenii de expertiză si, cu riscul asumat de a ne face vinovați de acest păcat, suntem mândri ca am dus-o la bun sfârșit, obținând rezultatul dorit pentru clientul nostru”. Echipa de proiect a fost alcătuită din Radu Tulei – Partner și Coralia Gica – Senior Associate.

Mihnea Mihalache, CEO al Grupului Perfect Care: „A fost o negociere complexă, implicând aspecte legislative specifice pieței farmaceutice dar și dreptului comercial. Am atins toate punctele dorite, iar echipa de la Dobre, Tulei & Asociații a fost un real ajutor, ne-au ghidat pe drumul cel bun. Suntem fericiți că am finalizat cu succes tranzacția.

Înființat in 2012, Grupul Perfect Care, ce activează în domeniul comerțului en gros și cu amănuntul al medicamentelor și produselor farmaceutice, al producției produselor de igienă personală și a cosmeticelor, are peste 160 de angajați și o cifră de afaceri de peste 40 mil. Euro. Ca urmare a achiziției, Grupul Perfect Care își consolidează poziția pe piață de specialitate, acoperirea sa națională fiind majorată considerabil.

Dobre, Tulei & Asociații este o societate relativ „tânără” pe piață avocaturii de business din Romania, însă cu rezultate remarcabile obținute deja in domenii precum Telecom, Real Estate, Competition & Antitrust, Dispute Resolution & Arbitration etc. Cei trei parteneri din cadrul Dobre, Tulei & Asociații au o bogată experiență in tot ceea ce înseamnă dreptul afacerilor, fiind sprijiniți de șase avocați colaboratori, alcătuind, astfel, o echipă dinamică, motivată și orientată spre livrarea celor mai bune rezultate către clienți.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.