« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Baroul Timiș. Practică avocațială a auditorilor de justiție / 2019
04.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 3 aprilie 2019, Baroul Timiș a dat publicității următorul comunicat semnat de av. Sergiu I. Stănilă, Decan:

„Stimați colegi,

Cu referire la Protocolul de colaborare încheiat între Institutul Național al Magistraturii şi Uniunea Naţională a Barourilor din România, în ceea ce priveşte implementarea acţiunii de asigurare a cadrului de desfăşurare a practicii avocaţiale a auditorilor de justiţie – cursanţi ai INM, dorim să vă mulţumim pentru buna cooperare şi sprijinul acordat de către formele de exercitare a profesiei care au fost disponibile şi care au asigurat tutorii şi logistica necesară, pentru ca auditorii de justiţie să poată indeplini obiectivele specifice stagiului de practică desfăşurat în perioada 3–21 septembrie 2018. În raportul INM de evaluare a practicii auditorilor de justiţie pentru anul anterior, se apreciază ca adecvate şi constructive stagiile pentru auditorii de justiţie ai INM, având în vedere o pregătire completă a viitorilor magistraţi şi implicit pentru o mai bună înţelegere şi îmbunătăţire a relaţiilor de lucru în ceea ce priveşte cele două categorii profesionale.

În continuarea demersurilor celor două instituţii cu privire la implementarea Protocolului, INM solicită sprijinul UNBR pentru asigurarea listelor actualizate cu formele de exercitare a profesiei în cadrul cărora urmează să se desfăşoare stagiul anual, precizând că pentru anul 2019 această activitate a fost planificată în perioada 2–13 septembrie 2019, fiind dedicată auditorilor de justiţie din anul al II-lea. Totodată, INM solicită ca, pentru parcurgerea etapelor administrative necesare bunei desfășurări, lista actualizată cu formele de exercitare a profesiei în cadrul cărora urmează să se desfăşoare stagiul următor să fie comunicată până la sfârșitul lunii mai 2019.

Având în vedere perioada de desfăşurare a practicii, membrii Baroului Timiș care sunt interesați, vor transmite până la data de 10 MAI 2019, la adresa de e-mail corespondenta.avocati@baroul-timis.ro, următoarele date actualizate/completate:

– formele de exercitare a profesiei care îşi manifestă disponibilitatea de a colabora în cadrul proiectului în anul 2019;

– numărul de auditori pe care acestea pot să-l primească în practica (conform regulamentului, maxim 2 la un îndrumător), cu precizarea că îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puţin 8 ani; în acest scop, vor fi avuţi în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare;

– domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poştală completă, telefon fix/mobil, fax, adresa e-mail, ale formelor de exercitare ale profesiei.”

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD