Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București, va găzdui Muzeul Păcii România

08.04.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 27 martie-12 aprilie 2019, Facultatea de Drept a Universității din București găzduiește un Muzeu al Păcii (Muzeul Păcii România), parte a Rețelei Internaționale de Muzee ale Păcii (International Network of Museums for Peace), potrivit unui comunicat.

Muzeul Păcii (Muzeul Păcii România) reprezintă un proiect național și internațional menit să promoveze pacea și drepturile omului prin prezentarea unor personalități marcante ale lumii care au contribuit și contribuie la promovarea și apărarea aceastor idei.

În cadrul acestui proiect, pe lângă spațiul expozițional dedicat personalităților lumii ce au făcut o diferență pozitivă prin promovarea ideii de pace și a drepturilor fundamentale, inițiatoarea și fondatoarea muzeului la nivel national, Magdalena Cristina Butucea, va susține, la data de 11 aprilie 2019, în intervalul orar 14.00-16.00, în Sala de Consiliu a Facultății de Drept, un work-shop privind muzeul și ideea de pace. Manifestarea este deschisă oricăror persoane interesate, acțiunea având un caracter interactiv, publicul participant participa la discuții și dezbateri.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership