Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Inspecția Judiciară. Concurs în vederea ocupării a 13 de posturi vacante de inspectori judiciari / Sesiunea 4 aprilie-25 iulie 2019
12.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 11 iunie 2019, Inspecția Judiciară a dat publicității anunțul privind selecția publică a unui psiholog.

:: Anunțul

***

Joi, 9 mai 2019, Inspecția Judiciară a dat publicității lista finală cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs.

:: Lista

***

Vineri, 3 mai 2019, Inspecția Judiciară a dat publicității tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare.

:: Tabelul

***

Joi, 4 aprilie 2019, Inspecția Judiciară a declanșat procedura de concurs în vederea ocupării a 13 de posturi vacante de inspectori judiciari din care 6 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi 7 posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori – Sesiunea 4 aprilie – 25 iulie 2019.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate