Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Completarea Regulamentului ANRE privind organizarea și funcționarea comisiilor pentru soluționarea disputelor/divergențelor privind accesul la rețelele/sistemele din domeniul energiei


09.04.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Energie, Lege 9, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 266 din data de 8 aprilie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 43/2019 pentru completarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea comisiilor pentru soluționarea disputelor/divergențelor privind accesul la rețelele/sistemele din domeniul energiei, aprobat prin Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 85/2014.

Regulamentul se completează cu următoarele prevederi:

Se introduce articolul 221, cu următorul cuprins:

Prin derogare de la prevederile art. 22, în situația în care pe parcursul procedurii de soluționare a disputelor/divergențelor Comisia identifică abateri de la dispozițiile legale și/sau ale reglementărilor aplicabile în domeniul energiei electrice și gazelor naturale, acestea vor fi aduse la cunoștința entităților de specialitate din cadrul ANRE cu atribuții de organizare a activității de control și/sau de investigare, în conformitate cu prevederile reglementărilor și procedurilor emise de ANRE.

Intrarea în vigoare: 8 aprilie 2019.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti