Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Ovidius” din Constanța. Prof. univ. dr. Valeriu Stoica, Doctor Honoris Causa / 9 mai 2019. UPDATE: Cum a fost
10.04.2019 | JURIDICE.ro

Valeriu Stoica, doctor în drept, Profesor universitar la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi Founding Partner al Societăţii de Avocaţi STOICA & ASOCIAȚII, a primit titlul de Doctor Honoris Causa acordat de Universitatea„Ovidius” Constanța – Facultatea de Drept și Științe Administrative, potrivit unui comunicat.

Ceremonia decernării acestui titlu a avut loc la data de 9 mai 2019, în Aula Bibliotecii universitare „Ioan Popișteanu”, la finalul conferinței „Starea justiției în România după aderarea la Uniunea Europeană”, conferință organizată de Grupul Editorial „Universul Juridic”, Uniunea Națională a Barourilor din România – UNBR și Baroul Constanța, Universitatea „Ovidius” Constanta – Facultatea de Drept și Știinte Administrative, Asociația „Themis-Casația” a foștilor judecători ai ÎCCJ, Academia de Stiințe Juridice – Secția de drept international, Curtea de Apel Constanța și Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.

Discursul rostit de Prof. univ. dr. Valeriu Stoica poate fi citit aici.

LAUDATIO Prof. Univ. Dr. Valeriu Stoica pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii „OVIDIUS” din Constanța poate fi citit aici.

***

Joi, 9 mai 2019, în Aula Bibliotecii Universitare „Ioan Popișteanu” a Universității „Ovidius” din Constanța, în cadrul conferinței „Starea justiției în România după aderarea la Uniunea Europeană”, va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. av. Valeriu Stoica.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.