Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Legii privind integrarea sistemului feroviar din România în spaţiul feroviar unic european | Proiect. UPDATE: Avizul CSM
09.07.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 8 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că a avizat favorabil proiectul de Ordonanță de Urgență privind modificarea Legii nr. 202/2016 privind integrarea sistemului feroviar din România în spaţiul feroviar unic european, prin Hotărârea Plenului CSM nr. 104 din 4 iunie 2019.

:: Hotărârea

***

Marți, 9 aprilie 2019, Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordonanță de Urgență privind modificarea Legii nr. 202/2016 privind integrarea sistemului feroviar din România în spaţiul feroviar unic european.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare
:: Tabelul comparativ

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate