« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Avocatul penalist Mihai Mareș, recunoscut ca “Leading” în practica locală de White Collar Crime
11.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,

Avocatul penalist Mihai Mareș, partener coordonator al firmei de avocatură MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu Dan Lupașcu CA este singurul avocat român, recunoscut la nivel internațional, de către faimosul ghid juridic – Legal 500, ca fiind “Leading” în practica locala de White Collar Crime.

Pentru al doilea an consecutiv avocatul Mihai Mareș, este evidențiat, de către Legal 500, ca expert local în practica de White Collar Crime, iar MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu Dan Lupașcu CA este evidențiată în banda 1, ca fiind una dintre firmele de avocatură din România, cu cele mai bune recomandări și performanțe în domeniul dreptului penal al afacerilor.

Cu o practică de peste 20 de ani în sfera infracționalitații economico-financiare, Mihai Mareș deține o vastă experiență în dosare penal – economice, ce se concentrează exclusiv pe reprezentarea la nivel internațional a unor mari grupuri industriale, instituții financiare, companii, antreprenori, iar local în domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare și fiscale, luarea de mită sau încalcari ale normelor de concurență și de mediu.

Mihai Mareș este recunoscut drept unul dintre puținii avocați specializați în domeniul White Collar Crime, având „cunoștințe aprofundate în cazuri de business crime”, acesta fiind și singurul avocat recomandat în România, de către Global Law Experts, ca specialist în gestionarea cazurilor de drept penal al afacerilor.

Mihai Mareș, partener coordonator al firmei de avocatură MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ„Recunoașterea ca și experți în domeniul vast al dreptului penal al afacerilor, de către Legal 500, vine să confirme faptul că echipa noastră este una foarte bine pregătită, închegată și capabilă să ofere clientului o vedere 360 de grade asupra situației juridice în care se află. Împreună cu echipa de avocați Mareș/ Danilescu/ Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA, reușim să oferim un suport profesional de cea mai înalta calitate, persoanelor private și companiilor care apelează la serviciile noastre.”

Asistența specializată a avocatiilor MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu Dan Lupașcu CA, este oferită, în prezent, în dosare mamut, precum: Rompetrol II, Mineriada, Loteria și ultimul dosar Rompetrol, după preluarea companiei de către KazMunayGaz.

Despre MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu Dan Lupașcu CA

MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu Dan Lupașcu CA are una dintre cele mai performanțe practici de penal-comercial de pe piața locală. Firma de avocați a primit mai multe dovezi de recunoaștere la nivel regional a expertizei pe care a construit-o în sfera dreptului penal al afacerilor. Casă de avocatură a devenit în 2017 membra a ROXIN Alliance, rețea de talie globală specializată în „white collar crime law“.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.