Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul SIIJ / aprilie-iunie 2019. UPDATE: Rezultatele finale. UPDATE: CSM a validat rezultatele
17.10.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 15 octombrie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, desfăşurat în perioada 11 aprilie – 15 iunie 2019 şi numirea în funcţii de execuţie în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţiea candidaţilor declaraţi admişi, conform propunerii comisiei de concurs, începând cu data de 21 octombrie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute de candidaţi la proba interviului și tabelul cu rezultatele finale obţinute de candidaţi.

Candidații admiși:
– Silviu-Vasile Ciocoiu
– Nicolae-Adelin Mihăilă
– Adina Petrescu

Candidații respinși:
– Codruța-Simona Chindea
– Aurelia Enache
– Lucian-Sorin Stănescu

:: Tabelul cu punctajele la proba interviu
:: Tabelul cu rezultatele finale

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului.

:: Programarea

***

Joi, 6 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de candidaţi din ultimii 3 ani de activitate.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților cu punctajele obținute la proba constând în evaluarea activității din ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității calendarul modificat al concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, aprobat prin HCSM nr. 84 din 15 mai 2019.

:: Calendarul modificat

***

Joi, 2 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie – 26 iunie 2019.

:: Lista

***

Miercuri, 10 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

:: Anunţul
:: Calendarul detaliat al concursului 
:: Cererea tip de înscriere la concurs 

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti