Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul SIIJ / aprilie-iunie 2019. UPDATE: Rezultatele finale. UPDATE: CSM a validat rezultatele
17.10.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 15 octombrie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, desfăşurat în perioada 11 aprilie – 15 iunie 2019 şi numirea în funcţii de execuţie în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţiea candidaţilor declaraţi admişi, conform propunerii comisiei de concurs, începând cu data de 21 octombrie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute de candidaţi la proba interviului și tabelul cu rezultatele finale obţinute de candidaţi.

Candidații admiși:
– Silviu-Vasile Ciocoiu
– Nicolae-Adelin Mihăilă
– Adina Petrescu

Candidații respinși:
– Codruța-Simona Chindea
– Aurelia Enache
– Lucian-Sorin Stănescu

:: Tabelul cu punctajele la proba interviu
:: Tabelul cu rezultatele finale

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului.

:: Programarea

***

Joi, 6 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de candidaţi din ultimii 3 ani de activitate.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților cu punctajele obținute la proba constând în evaluarea activității din ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității calendarul modificat al concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, aprobat prin HCSM nr. 84 din 15 mai 2019.

:: Calendarul modificat

***

Joi, 2 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie – 26 iunie 2019.

:: Lista

***

Miercuri, 10 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

:: Anunţul
:: Calendarul detaliat al concursului 
:: Cererea tip de înscriere la concurs 


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.