JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul SIIJ / aprilie-iunie 2019. UPDATE: Rezultatele finale

14.06.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute de candidaţi la proba interviului și tabelul cu rezultatele finale obţinute de candidaţi.

Candidații admiși:
– Silviu-Vasile Ciocoiu
– Nicolae-Adelin Mihăilă
– Adina Petrescu

Candidații respinși:
– Codruța-Simona Chindea
– Aurelia Enache
– Lucian-Sorin Stănescu

:: Tabelul cu punctajele la proba interviu
:: Tabelul cu rezultatele finale

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului.

:: Programarea

***

Joi, 6 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de candidaţi din ultimii 3 ani de activitate.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților cu punctajele obținute la proba constând în evaluarea activității din ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității calendarul modificat al concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, aprobat prin HCSM nr. 84 din 15 mai 2019.

:: Calendarul modificat

***

Joi, 2 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 11 aprilie – 26 iunie 2019.

:: Lista

***

Miercuri, 10 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

:: Anunţul
:: Calendarul detaliat al concursului 
:: Cererea tip de înscriere la concurs 

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate