Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a luat act de solicitarea jud. Cristina Cucu
11.04.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 10 aprilie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de solicitarea jud. Cristina Cucu, în sensul că optează pentru funcţia de inspector judiciar, urmare a numirii în această funcţie prin Ordinul Inspectorului Şef al Inspecţiei Judiciare nr. 61 din data de 1 aprilie 2019, începând cu data 8 aprilie 2019.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de încetarea mandatului jud. Cristina Cucu în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri, responsabil cu formarea profesională iniţială, începând cu data numirii în funcţia de inspector judiciar, respectiv data de 8 aprilie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 23)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.