Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Eliberare din funcție judecători
12.04.2019 | JURIDICE.ro


Miercuri, 10 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:
– înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie a Adinei Apostu, judecător la Judecătoria Iaşi, ca urmare a excluderii din magistratură, dispusă prin Hotărârea nr. 14J/06.06.2018 a Secţiei pentru judecători în materie disciplinară, rămasă definitivă
–  înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie a lui Gabriel-Adrian Năsui, judecător suspendat din funcţie la Curtea de Apel Cluj, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unor infracţiuni.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 10)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate