« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Modernizarea Anuarului European al Notarilor
12.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Cetățenii Uniunii Europene au la dispoziție o versiune modernizată a Anuarului European al Notarilor, instrument util tuturor celor care doresc să cumpere proprietăți, să înființeze companii sau să dezbată moșteniri pe teritoriul UE, potrivit unui comunicat.

Rezultat al colaborării de lungă durată dintre Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană și Comisia Europeană, Anuarul European al Notarilor a fost înființat, în anul 2011, în sprijinul cetățenilor europeni. Pe data de 2 aprilie a.c., CNUE a anunțat lansarea unei noi versiuni online a anuarului, facil de accesat și utilizat de către persoanele interesate să achiziționeze proprietăți, să înființeze companii sau să dezbată moșteniri în diferite țări din Uniunea Europeană.

Anuarul European al Notarilor listează datele a circa 40.000 de notari din cele 22 de state din UE ale căror notariate naționale sunt membre CNUE. Informațiile sunt furnizate gratuit, în 23 de limbi de circulație europeană. Accesând platforma notaries-directory.eu, utilizatorilor li se cere să completeze cel puțin unul dintre următoarele criterii de căutare: locul (țara, regiunea, orașul etc.), limba vorbită sau numele notarului. Ei pot apoi consulta informațiile listate de aplicație referitoare la notariate și localizarea lor geografică.

 
Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD