Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

VLAD, CENUȘE & ASOCIAȚII – partener principal JURIDICE.ro
12.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

VLAD, CENUȘE & ASOCIAȚII a devenit partener principal JURIDICE.ro.

VCA este rezultatul transformării a două cabinete individuale de avocat, fiecare cu specialitatea sa, într-o singură echipă puternică care folosește experiența de peste 16 ani a membrilor săi.

Cu o echipă pluridisciplinară de avocați și consultanți, VCA și-a creat o identitate proprie, unde elementele cheie sunt încrederea și profesionalismul. Succesul VCA este datorat preocupării pentru calitatea și eficiența prestațiilor oferite, dar și a reușitei în păstrarea unei relații apropiate și durabile cu clientela sa.

Echipa de avocați multidisciplinară a VCA are o solidă expertiză practică, la cel mai înalt nivel științific juridic, valorificând specializările fiecăruia dintre avocați. Avocații noștri sunt într-o continuă perfecționare fiind în contact permanent cu evoluția dreptului în mediul academic ceea ce le permite, împreună cu experiența acumulată, să acceseze cele mai bune soluții practice în sferele lor de competență.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.