« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

certSIGN – partener strategic JURIDICE.ro
15.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

certSIGN a devenit partener strategic JURIDICE.ro.

certSIGN este o companie românească care oferă clienților certitudinea că informațiile și identitatea lor sunt pe deplin în siguranță. Dezvoltând software inovativ de securitate a informațiilor și protecția sistemelor informatice. Compania a fost înființată în 2006 și de atunci crește continuu.

certSIGN te ajută să protejezi informațiile electronice, de la contracte și tranzacții online pană la informații salvate pe stațiile de lucru și pe servere. Soluții integrate ale certSIGN sunt destinate atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

SEMNĂTURA ELECTRONICĂ

certSIGN a parcurs cu succes auditul de conformitate în raport cu cerințele Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS), este recunoscut ca Prestator de servicii de încredere calificat la nivel european și se regăsește în European Trusted List cu o serie de servicii conforme cu legislația europeană:
– Certificate calificate pentru semnătura electronică;
– Certificate calificate pentru sigiliul electronic;
– Certificate calificate SSL EV pentru autentificarea unui site Internet.
– Marcă temporală electronică calificată;

CARDURI

Oferă servicii de personalizare carduri și emitere de carduri pentru tahograf digital, având clienți în România, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Moldova, Serbia, Tadjikistan, Ucraina, Uzbekistan, Cipru, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Spania.

SOFTWARE DE SECURITATE A DATELOR

Dezvoltă software de securitate a informațiilor utilizând Infrastructuri cu Chei Publice (PKI). Software-ul dezvoltat de certSIGN este folosit pentru a gestiona identitatea digitală a utilizatorilor, pentru a furniza servicii de autentificare și autorizare sigure și a garanta protecția datelor.

SOLUȚII SI SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Dezvoltă soluții de securitate cibernetică și sisteme de informații extrem de sigure și rezistente, necesare atât pentru desfășurarea activității zilnice, cât și pentru protejarea sistemelor critice ale clienților cheie din domeniul apărării naționale și al securitătii interne, al serviciilor bancare și al telecomunicațiilor. Conceptul certME – identitate în blockchain oferă securitate și încredere în sistemul de identitate digitală, stocând datele într-o manieră sigură și incoruptibilă.

ARHIVARE ELECTRONICĂ ȘI FIZICĂ CU VALOARE LEGALĂ

Oferă servicii integrate și complete de arhivare, de la preluarea documentelor de la client și prelucrarea lor, până la arhivarea fizică și electronică. certSIGN are expertiză în ceea ce privește arhivarea electronică a documentelor cu valoare legală.

Produsele dezvoltate de certSIGN (certSAFE și shellSAFE) sunt prezente în Catalogul NATO (NIAPC) și în catalogul publicat de Agenția Națională de Securitate (ORNISS). Produsele sunt acreditate pentru protecția informațiilor clasificate.

Echipa certSIGN a obținut cele mai importante recunoașteri ce pot fi acordate unui Prestator de Servicii de Încredere Calificat: Auditul WebTrust for CA și certificare eIDAS pentru o gamă largă de servicii de încredere. Certificatele emise de certSIGN sunt de încredere pentru browser-ele web și sistemele de operare. De asemenea, certSIGN este certificat în conformitate cu standardele ISO 27001 – Sistem de management al securității informației, ISO 9001 – Sistem de Management al Calității, ISO 14001 – Sistemul managementului de mediu, ISO 18001 Managementul securității și sănătății în muncă, ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice.

Compania are peste 300 de puncte de prezență în țară. Sediile și partenerii pot fi găsiți aici.

 
Secţiuni: Cyberlaw, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD