Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii / 12 aprilie – 20 iunie 2019. UPDATE: Rezultatele
20.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 19 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunţul privind rezultatele contestaţiilor formulate la nota obţinută la lucrarea scrisă și tabelul de clasificare a candidaţilor procurori.

:: Anunţul
:: Tabelul de clasificare

***

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele candidaţilor procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

:: Tabelul

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunţul privind rezultatele contestaţiilor la baremul de evaluare şi notare.

:: Anunţul

***

Duminică, 9 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul la cele patru grile, anunțul privind depunerea contestațiilor la barem și modelul de contestație.

:: Model contestație 
:: Anunț ref. depunerea contestațiilor la barem
:: Baremul G1-G4
:: Subiecte G4
:: Subiecte G3
:: Subiecte G2
:: Subiecte G1

***

Marți, 4 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaților procurori pentru susținerea testului scris privind managementul, comunicarea și resursele umane și anunțul privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Repartizarea
:: Anunțul

***

Vineri, 31 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele candidaților procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Tabelul

***

Miercuri, 29 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele candidaților procurori la testarea psihologică susţinută în data de 29 mai 2019 și anunțul privind desfăşurarea reexaminării psihologice a candidaţilor procurori.

:: Tabelul
:: Anunțul

***

Marți, 28 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele candidaților procurori la testarea psihologică susţinută în data de 28 mai 2019.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele candidaților procurori la testarea psihologică susţinută în data de 27 mai 2019.

:: Tabelul

***

Joi, 23 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaţilor pentru susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere în cadrul concursului/exmenului pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor și repartizarea candidaţilor pentru susţinerea interviului la testarea psihologică.

:: Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea proiectului
:: Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea interviului

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaţilor procurori pentru susţinerea testului scris la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019 și lista finală a candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concurs.

:: Repartizarea candidaţilor
:: Lista finală

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunţul privind desfăşurarea probei constând în testarea psihologică, evaluarea capacităţii candidatului de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi verificarea rezistenţei la stres.

:: Anunțul

***

Joi, 9 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lânga curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:

:: Anunțul
:: Funcțiile de conducere scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs/examen
:: Calendarul concursului/examenului
:: Cererea tip de înscriere
:: Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a procurorilor și revocarea din aceste funcții.

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului sau examenului pentru numirea procurorilor în funcţii de conducere la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a calendarului de desfăşurare a concursului propus în anexa nr. 1 din cuprinsul notei direcţiei de specialitate.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 2), cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2019, inclusiv și a aprobat tematica şi bibliografia concursului/examenului prevăzută în anexa nr. 3 la nota direcţiei de specialitate.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat în calitate de preşedinte al comisiei de organizare a concursului pe secretarul general adjunct al Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.