Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii

15.04.2019 | JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:

:: Anunțul
:: Funcțiile de conducere scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs/examen
:: Calendarul concursului/examenului
:: Cererea tip de înscriere
:: Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a procurorilor și revocarea din aceste funcții.

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului sau examenului pentru numirea procurorilor în funcţii de conducere la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a calendarului de desfăşurare a concursului propus în anexa nr. 1 din cuprinsul notei direcţiei de specialitate.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 2), cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2019, inclusiv și a aprobat tematica şi bibliografia concursului/examenului prevăzută în anexa nr. 3 la nota direcţiei de specialitate.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat în calitate de preşedinte al comisiei de organizare a concursului pe secretarul general adjunct al Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership