« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Detașare judecător la SNG
15.04.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri a lui Mihai Daniel Onișor, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15 aprilie 2019, ca urmare a numirii în calitate de personal de instruire propriu al Şcolii Naţionale de Grefieri.

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat ocuparea pe perioadă nedeterminată, a unui post temporar vacant de judecător la Curtea de Apel Bucureşti, în condiţiile art. 134 ind. 1 din Legea nr. 304/2004, postul lui Mihai Daniel Onișor.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.