Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detașare judecător la SNG
15.04.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri a lui Mihai Daniel Onișor, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15 aprilie 2019, ca urmare a numirii în calitate de personal de instruire propriu al Şcolii Naţionale de Grefieri.

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat ocuparea pe perioadă nedeterminată, a unui post temporar vacant de judecător la Curtea de Apel Bucureşti, în condiţiile art. 134 ind. 1 din Legea nr. 304/2004, postul lui Mihai Daniel Onișor.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate