Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţile de apel, tribunale şi judecătorii / 12 aprilie – 20 iunie 2019. UPDATE: Rezultatele
20.06.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 19 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunţul privind nedepunerea contestaţiilor împotriva notelor obţinute de candidaţii judecători la testarea scrisă și tabelul de clasificare a candidaţilor judecători de la concursul sau examenul de numire în funcţii de conducere.

Curtea de Apel Alba Iulia:
– Diana Elisabeth Pleșa
– Horia Dorin Cristea
– Carmen Nicoleta Mihăilă

Curtea de Apel Bacău:
– Neculai Burlibașa

Curtea de Apel Brașov:
– Dumitru Boghiu
– Cristina Gabriela Ciolacu
– Carmen Oana Cadea

Curtea de Apel București:
– Mariana Mîrlogeanu
– Claudia Monica Avramescu
– Iuliana Rodica Corcoveanu
– Loredana Geanina Antonescu

Curtea de Apel Cluj:
– Claudiu Marius Gurlui
– Anca Cristina Stana
– Mugurel Marius Oprescu
– Luminița Maria Filip
– Costin Moldoveanu
– Maria Boer

Curtea de Apel Constanța:
– Cristina Marcu Eleni

Curtea de Apel Craiova:
– Daniela Cameniță
– Adi Gabriel Stăncioiu
– Vasile Bădoiu
– Olimpia Elisabeta Cunicel
– Petronela Stamatoiu
– Adina Dana Jianu
– Adina Georgeta Ponea

Curtea de Apel Galați:
– Liliana Mirela Pușcașu

Curtea de Apel Iași:
– Cornelia Vezeteu

Curtea de Apel Pitești:
– Elena Simona Podea
Mariana Vârgă
– Magdalena Viorica Papaianopol
– Nicolae Lucian Ștefănescu
– Emilia Raluca Trandafir

Curtea de Apel Ploiești:
– Elena Cristina Vlad
– Crenguța Elena Pantazi
– Mariana Roxana Balaci
– Cristina Roman

Curtea de Apel Suceava:
– Lăcrămioara Axinte
– Cristinel Grosu
– Ovidiu Biciușcă

Curtea de Apel Timișoara:
– Anca Aslău
– Ramona Ioana Ristea

:: Anunţul
:: Tabelul de clasificare

***

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţii judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Tabelul

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind nedepunerea contestațiilor la barem.

:: Anunţul

***

Duminică, 9 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul la cele patru grile, anunțul privind depunerea contestațiilor la barem și modelul de contestație.

:: Model contestație
:: Anunț ref. depunerea contestațiilor la barem
:: Barem G1-G4
:: Subiecte G4
:: Subiecte G3
:: Subiecte G2
:: Subiecte G1

***

Sâmbătă, 8 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele candidaţilor judecători în urma susţinerii proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, și repartizarea candidatilor judecători pentru susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

:: Tabelul
::Repartizarea

***

Marți, 4 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Anunțul

***

Vineri, 31 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Repartizarea

***

Joi, 30 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la reexaminarea psihologica din cadrul concursului/examenului pentru numire în funcții de conducere.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfășurarea reexaminării psihologice.

:: Anunțul

***

Vineri, 24 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numire în funcții de conducere.

:: Tabelul

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaţilor judecători pentru susţinerea interviului la testarea psihologică, repartizarea în săli a candidaţilor judecători pentru susţinerea testului scris la testarea psihologică și lista finală a candidaţilor judecători care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere din perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Repartizarea pentru susţinerea interviului la testarea psihologică 
:: Repartizarea pentru susţinerea testului scris la testarea psihologică
:: Lista finală

***

Marți, 14 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfășurarea probei constând în testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres.

:: Anunțul

***

Joi, 9 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Tabelul 

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:
:: Anunțul
:: Funcțiile de conducere scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs/examen
:: Cererea tip de înscriere
:: Calendarul concursului/examenului
:: Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții.

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţi de apel, tribunale şi judecătorii şi a aprobat calendarul de desfăşurare a concursului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat lista posturilor de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs/examen, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti