Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţile de apel, tribunale şi judecătorii / 12 aprilie – 20 iunie 2019

13.06.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţii judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Tabelul

***

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind nedepunerea contestațiilor la barem.

:: Anunţul

***

Duminică, 9 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul la cele patru grile, anunțul privind depunerea contestațiilor la barem și modelul de contestație.

:: Model contestație
:: Anunț ref. depunerea contestațiilor la barem
:: Barem G1-G4
:: Subiecte G4
:: Subiecte G3
:: Subiecte G2
:: Subiecte G1

***

Sâmbătă, 8 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele candidaţilor judecători în urma susţinerii proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, și repartizarea candidatilor judecători pentru susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

:: Tabelul
::Repartizarea

***

Marți, 4 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Anunțul

***

Vineri, 31 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Repartizarea

***

Joi, 30 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la reexaminarea psihologica din cadrul concursului/examenului pentru numire în funcții de conducere.

:: Tabelul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfășurarea reexaminării psihologice.

:: Anunțul

***

Vineri, 24 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numire în funcții de conducere.

:: Tabelul

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaţilor judecători pentru susţinerea interviului la testarea psihologică, repartizarea în săli a candidaţilor judecători pentru susţinerea testului scris la testarea psihologică și lista finală a candidaţilor judecători care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere din perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Repartizarea pentru susţinerea interviului la testarea psihologică 
:: Repartizarea pentru susţinerea testului scris la testarea psihologică
:: Lista finală

***

Marți, 14 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfășurarea probei constând în testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres.

:: Anunțul

***

Joi, 9 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

:: Tabelul 

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:
:: Anunțul
:: Funcțiile de conducere scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs/examen
:: Cererea tip de înscriere
:: Calendarul concursului/examenului
:: Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții.

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţi de apel, tribunale şi judecătorii şi a aprobat calendarul de desfăşurare a concursului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat lista posturilor de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs/examen, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week