Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţile de apel, tribunale şi judecătorii

15.04.2019 | JURIDICE.ro

Cosiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:
:: Anunțul
:: Funcțiile de conducere scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs/examen
:: Cererea tip de înscriere
:: Calendarul concursului/examenului
:: Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții.

***

Vineri, 12 aprilie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţi de apel, tribunale şi judecătorii şi a aprobat calendarul de desfăşurare a concursului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat lista posturilor de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs/examen, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership