Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul DNA. UPDATE: Rezultatele finale. Validarea rezultatelor
23.04.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 23 aprilie 2019, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, desfăşurat în perioada 01 martie 2019 – 23 aprilie 2019.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transmiterea propunerii de numire în funcţie a candidaţilor declaraţi admişi la concurs, procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în ordinea descrescătoare a punctajelor finale obţinute, în limita posturilor scoase la concurs.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Vineri, 19 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele interviului și rezultatele finale ale concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

:: Rezultatele interviu
:: Rezultatele finale

***

Miercuri, 17 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Programarea

***

Luni, 15 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute de candidaţi la proba de evaluare a unor acte profesionale întocmite în ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Luni, 18 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

:: Lista finală

***

Miercuri, 13 martie, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întruenesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 1 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, care se va desfășura în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate