Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul DNA. UPDATE: Rezultatele finale. Validarea rezultatelor
23.04.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 aprilie 2019, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, desfăşurat în perioada 01 martie 2019 – 23 aprilie 2019.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transmiterea propunerii de numire în funcţie a candidaţilor declaraţi admişi la concurs, procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în ordinea descrescătoare a punctajelor finale obţinute, în limita posturilor scoase la concurs.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Vineri, 19 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele interviului și rezultatele finale ale concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

:: Rezultatele interviu
:: Rezultatele finale

***

Miercuri, 17 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Programarea

***

Luni, 15 aprilie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obţinute de candidaţi la proba de evaluare a unor acte profesionale întocmite în ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Luni, 18 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

:: Lista finală

***

Miercuri, 13 martie, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întruenesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 1 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, care se va desfășura în perioada 1 martie 2019-23 aprilie 2019.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti