Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Colegiul juridic franco-român acordă un premiu de teză
16.04.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 15 aprilie 2019, Colegiul juridic franco-român de studii europene a anunțat că acordă un premiu de teză destinat a recompensa o teză de doctorat în drept redactată în limba franceză, susținută între 1 ianuarie 2016 și 31 decembrie 2018. Premiul constă într-o participare financiară în valoare de 2.000 de euro la costurile publicării tezei, potrivit unui comunicat.

Premiul vizează recompensarea unei lucrări care abordează în principal, sau cel puțin în mod consecvent, tematici privind dreptul comparat, european, sau al Uniunii europene. Data limită pentru transmiterea candidaturilor este 30 aprilie 2019.

Informațiile privind dosarul de candidatură și detalii suplimentare se regăsesc aici.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.