Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Colegiul juridic franco-român acordă un premiu de teză
16.04.2019 | JURIDICE.ro


Luni, 15 aprilie 2019, Colegiul juridic franco-român de studii europene a anunțat că acordă un premiu de teză destinat a recompensa o teză de doctorat în drept redactată în limba franceză, susținută între 1 ianuarie 2016 și 31 decembrie 2018. Premiul constă într-o participare financiară în valoare de 2.000 de euro la costurile publicării tezei, potrivit unui comunicat.

Premiul vizează recompensarea unei lucrări care abordează în principal, sau cel puțin în mod consecvent, tematici privind dreptul comparat, european, sau al Uniunii europene. Data limită pentru transmiterea candidaturilor este 30 aprilie 2019.

Informațiile privind dosarul de candidatură și detalii suplimentare se regăsesc aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate