TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Sandra Olănescu, singurul avocat premiat la Gala „Green Woman”
22.04.2019 | JURIDICE.ro


La data de 20 aprilie 2019, Sandra Olanescu (partener CLO) a fost premiata in cadrul Galei „Green Woman” pentru rezultatele profesionale precum si pentru stilul de viata si angajamentele luate pentru promovarea unui mediu mai curat, fiind cea mai tanara dintre doamnele care au fost premiate.

In cadrul galei, 12 doamne au primit titlul „Green Woman” pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea lor, toate promovand o viață sănătoasă, un comportament social corect și evoluția societății ca suma a evoluției indivizilor.

Laureatele provin din toate domeniile, de la medicină la cultură, de la energie la jurnalism, fiecare dintre ele fiind implicate și în activități caritabile, educative sau sociale:
– Felicia Filip – soprana si manager al Operei Comice pentru Copii,
– Monica Pop – medic si manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București
– Carmen Orban – medic si manager al Institutului Clinic Fundeni,
– Doina Vornicu – director general CEZ România,
– Bibiana Stanciulov – director al societății care produce brandul național „Magiun din prune Topoloveni”,
– Laura Ciuhu – preşedinta Comisiei de Fonduri Europene a Uniunii Naţionale a Patronatului Român,
– Daniela Palade Teodorescu – redactor șef al revistei „Cariere”,
– Brîndușa  Novac – regizor și manager cultural,
– Ioana Neacșu – Inspector general al Inspectoratului Școlar al Municipiului București,
– Valeria Manole – producător al bijuteriilor românești „Sabion”,
– Corina Popescu – director general „Electrica S.A.”,
– Sandra Olănescu – avocat din Baroul București, partener in cadrul Cliza Law Office.

Juriul care a desemnat doamnele castigatoare a fost format din 50 de de specialisti si oameni de cultura de renume la nivel national.

Premiile au fost acordate de Asociația Pro Familia, în cadrul unei Galei susținute la Teatrul Excelsior din Capitală, ale cărei gazde au fost jurnaliștii Lavinia Șandru și Vlad Ionescu.

Sandra Olănescu, partner CLO: „Este o onoare pentru mine să fiu nominalizată și să primesc premiul «Green Woman», în cadrul primei ediții a acestui eveniment, mai cu seamă având în vedere scopul acestei gale, respectiv: aducerea problemei protecției mediului în atenția publicului. Acesta este un subiect care trebuie să prezinte interes pentru fiecare dintre noi, în condițiile în care, prin acțiuni individuale sau colective, putem ajuta la ameliorarea sau, din contră, la agravarea aspectelor de mediu.

Acest premiu a fost o surpriză și mai frumoasă pentru mine, dat fiind faptul că doamnele premiate în cadrul galei «Green Woman» sunt personalități marcante în societatea autohtonă, ce activează în diverse domenii, precum business, medicină, cultură, artă, etc.

Cu această ocazie, doresc să le mulțumesc încă o dată organizatorilor pentru această frumoasă inițiativă și le urez mult succes în toate proiectele de acest tip.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate