Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Viorel Mocanu, numit Agent guvernamental pentru CEDO. UPDATE: eliberare din funcție
21.08.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 691 din data de 21 august 2019, a fost publicată Decizia nr. 205/2019 privind eliberarea, la cerere, a domnului Viorel Mocanu din funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Începând cu data de 21 august, domnul Viorel Mocanu se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

***

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 294 din data de 16 aprilie 2019, a fost publicată Decizia nr. 73/2019 privind numirea domnului Viorel Mocanu în funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Viorel Mocanu se numește în funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Intrarea în vigoare: 16 aprilie 2019.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.