JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

CEDO. Cauza Elisei-Uzun și Andonie împotriva României – 23 aprilie 2019
23.04.2019 | JURIDICE.ro


Marți, 23 aprilie 2019, Curtea Europeană a Drepturilor Omului s-a pronunțat în Cauza Elisei-Uzun și Andonie împotriva României.

În unanimitate, Curtea a decis că a avut loc o încălcare a art. 6 pct. 1 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului în ceea ce privește echitatea procedurilor, fapt pentru care statul român trebuie să achite 4.000 de euro fiecărui reclamant cu titlu de daune morale și 1.350 euro fiecăruia pentru costuri și cheltuieli. Curtea a respins celelalte plângeri.

:: Hotărârea (în limba engleză)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate