Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Lege promulgata – 26 august 2009
27.08.2009 | JURIDICE.ro


Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 26 august a.c., Decretul privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de garantie semnat intre statele membre UE si Banca Europeana de Investitii (BEI) privind imprumuturile care vor fi acordate de catre Banca Europeana de Investitii pentru proiectele de investitii din statele membre ale grupului statelor din Africa, Caraibe si Pacific, si din Tarile si Teritoriile de peste mari, precum si a Acordului privind administrarea arieratelor semnat intre statele membre UE si Banca Europeana de Investitii (BEI) privind procedurile de plata si rambursare in cadrul Garantiilor Statelor Membre in favoarea Bancii Europene de Investitii, semnate de Romania la Luxemburg, 21 octombrie 2008.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate