Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Uber a fost interzis în Cluj
27.04.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Uber a pierdut procesul cu taximetristii din Cluj Napoca si nu mai poate sa ofere servicii de transport pasageri in acest oras, potrivit ziare.com.

Curtea de Apel Cluj a respins apelul Uber, iar decizia este definitiva si executorie. Pe 27 iunie 2018, tribunalul decisese „incetarea si interzicerea practicilor de concurenta neloiala desfasurate de paratele SC U. S. R. SRL si R. O. B.V, constand in furnizarea de servicii in domeniul transportului, implicand transportul de persoane fara detinerea autorizatiilor legale, pe raza Municipiului Cluj-Napoca”.

Uber a atacat decizia, insa instanta a dat castig de cauza taximetristilor, mentinand decizia. Instanta a decis „publicarea dispozitivului prezentei hotarari intr-un ziar de larga circulatie, pe cheltuiala paratei”.

:: Minuta

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate