Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Decernare Diploma ”Decan de Onoare” și depunerea jurământului profesional de către avocații stagiari


2 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 25 aprilie 2019, la ora 12.00, Baroul Dolj a organizat festivitatea de decernare a diplomei ”Decan de Onoare” avocaților Mihail Neagoe (decan al Baroului Dolj în perioada 1989-2003) și Ion Turculeanu (decan al Baroului Dolj în perioada 2007-2015), în semn de prețuire și admirație pentru întreaga activitate desfășurată în slujba profesiei de avocat și, respectiv, a Corpului Profesional al Avocaților din Baroul Dolj, potrivit unui comunicat semnat de Lucian Săuleanu, Decan.

De asemenea, cu această ocazie, avocaţii stagiari care au promovat examenul de primire în profesie în sesiunea martie 2019 au depus jurământul profesional în faţa Consiliului Baroului Dolj.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii