Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti

Hotărârea privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Autostrada Lugoj-Deva”
02.05.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Infrastructură, Lege 9, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 313 din data de 22 aprilie 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 229/2019 privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Autostrada Lugoj-Deva”.

Se reaprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Autostrada Lugoj-Deva”, prevăzuți în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Anexa conține Caracteristicile principale  și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Autostrada Lugoj-Deva”

Titular: Ministerul Transporturilor
Beneficiar: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.
Amplasament: județele Hunedoara și Timiș

Factori de risc
Obiectivul de investiții se va proteja antiseismic în conformitate cu prevederile Normativului „Cod de proiectare seismică” P 100-1.
Finanțarea investiție
Finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

Intrarea în vigoare: 22 aprilie 2019

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti