JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Avocați propuși pentru Curtea Constituțională
06.05.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 6 mai 2019, PNL şi USR au prezentat propunerile pentru funcţiile de judecători ai Curţii Constituţionale (CCR), care urmează să fie libere. Liberalii au venit cu două propuneri din interiorul formaţiunii, iar USR a propus doi jurişti care nu sunt membri de partid, potrivit adevărul.ro.

Din partea Camerei Deputaţilor, PNL îl propune pe deputatul Ioan Cupşa, acesta din urmă fiind avocat şi membru în Comisia juridică a Camerei. În ce priveşte propunerea de judecător CCR din partea Senatului, liberalii l-au desemnat pe senatorul Daniel Fenechiu. Acesta din urmă este şi el avocat, membru în Comisia juridică a Senatului şi este la al doilea mandat de parlamentar.

USR a ales să meargă pe varianta a doi jurişti din afara partidului. Astfel, din partea Camerei Deputaţilor, formaţiunea îl propune pe Mircea Ursuţa, în timp ce din partea Senatului a fost desemnat Ştefan Vlad. Primul este un avocat care a colaborat cu USR în procesul împotriva companiilor municipale înfiinţate de Gabriela Firea, în timp ce al doilea este tot avocat, cu experienţă în contencios administrativ.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate