Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Componenţa comisiilor de elaborare a subiectelor, de corectare a lucrărilor scrise şi de soluţionare a contestaţiilor la concursul de admitere la SNG / 19 mai 2019
08.05.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 7 mai 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenţa comisiilor de elaborare a subiectelor, de corectare a lucrărilor scrise şi de soluţionare a contestaţiilor, la concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, din data de 19 mai 2019. (unanimitate, după caz, majoritate; s-a exprimat o abţinere la comisia de corectare – procedură civilă: domnul procuror Nicolae Andrei Solomon, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate