Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
 1 comentariu

Proc. Gheorghe Stan, noul judecător la Curtea Constituțională


7 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 353 din data de 7 mai 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 17/2019 pentru numirea unui judecător la Curtea Constituțională.

Domnul Gheorghe Stan se numește în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un mandat de 9 ani, ca urmare a încetării mandatului domnului judecător Minea Mircea Ștefan prin expirarea, la data de 15 iunie 2019, a termenului pentru care a fost numit.

Intrarea în vigoare: 7 mai 2019.

***

Marți, 7 mai 2019, Plenul Camerei Deputaţilor l-a votat pe procurorul Gheorghe Stan pentru un mandat de 9 ani în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, potrivit știripesurse.ro.

Gheorghe Stan, care în prezent este procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, îl va înlocui la CCR pe Ştefan Minea.

Ghorghe Stan a obţinut 174 de voturi, Ioan Cupşa a obţinut 63 de voturi, iar avocatul Ştefan Vlad a obținut 25 de voturi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii