« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
 1 comentariu

Proc. Gheorghe Stan, noul judecător la Curtea Constituțională
07.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 353 din data de 7 mai 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 17/2019 pentru numirea unui judecător la Curtea Constituțională.

Domnul Gheorghe Stan se numește în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un mandat de 9 ani, ca urmare a încetării mandatului domnului judecător Minea Mircea Ștefan prin expirarea, la data de 15 iunie 2019, a termenului pentru care a fost numit.

Intrarea în vigoare: 7 mai 2019.

***

Marți, 7 mai 2019, Plenul Camerei Deputaţilor l-a votat pe procurorul Gheorghe Stan pentru un mandat de 9 ani în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, potrivit știripesurse.ro.

Gheorghe Stan, care în prezent este procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, îl va înlocui la CCR pe Ştefan Minea.

Ghorghe Stan a obţinut 174 de voturi, Ioan Cupşa a obţinut 63 de voturi, iar avocatul Ştefan Vlad a obținut 25 de voturi.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni/categorii: CCR, Monitorul Oficial al României, SELECTED TOP LEGAL, Sistemul judiciar, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Proc. Gheorghe Stan, noul judecător la Curtea Constituțională”

  1. Valentin BULIGA spune:

    Doamne, ajută-ne, dar, te rog, din tot sufleţelul meu insignifiant, ajută-ne! P.S.Teamă mi-e că devin mistic.V.B.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD