JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Jud. Cristian Deliorga, noul judecător la Curtea Constituțională. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
09.05.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 353 din data de 7 mai 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 20/2019 pentru numirea unui judecător la Curtea Constituțională.

Domnul Cristian Deliorga se numește în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un mandat de 9 ani, ca urmare a încetării mandatului doamnei judecător Simona Maya Teodoroiu, prin expirarea, la data de 15 iunie 2019, a termenului pentru care a fost numită.

Intrarea în vigoare: 7 mai 2019.

***

Marți, 7 mai 2019, Plenul Senatului l-a ales pe Cristian Deliorga pentru un mandat de 9 ani în funcția de judecător CCR, potrivit știripesurse.ro.

Candidatul PNL, Daniel Fenechiu, a obținut 24 de voturi pentru, candidatul USR Mircea Daraban – 10 voturi, iar candidatul PSD, Cristian Deliorga – 70 de voturi.

Cristian Deliorga îl va înlocui la CCR pe judecătorul Simona-Maya Teodoroiu, al cărei mandat expiră pe 15 iunie.

Cristian Deliorga este în prezent judecător la Curtea de Apel Constanţa, la Secţia penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Jud. Cristian Deliorga, noul judecător la Curtea Constituțională. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial”

 1. Valentin BULIGA spune:

  Doamne, ajută-ne!

 2. Ioan BUCSA spune:

  S-a umplut Curtea Constituţională de foşti procurori, unii dintre ei chiar formaţi în comunism sau după acelaşi sistem.
  Oare au dispărut din ţara asta marii constituţionalişti!?
  Se zvârcoleşte în mormânt răposatul Iorgovan…

  • Valentin BULIGA spune:

   Ba, pardon, de cujus-ul Iorgovan abia acu’ s-o mai liniştit din eventualele zvârcoleli, nerăbdător doar să şuguiască cu prietenul pentru care o pritocit Constituţia în forma iniţială, iar, mai apoi, revizuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate