Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Modificarea Hotărârii Consiliului de mediere privind aprobarea Statutului profesiei de mediator
08.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 344 din data de 6 mai 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 55/2019 pentru modificarea anexei la Hotărârea Consiliului de mediere nr. 39/2015 privind aprobarea Statutului profesiei de mediator.

Anexa este modificat după cum umerază:

1. La articolul 79, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
(2) Mandatul reprezentantului ales al Comisiei privind relația cu sistemul judiciar de pe raza curții de apel începe de la data semnării contractului de mandat cu Consiliul și încetează în cel mult a 180-a zi de la predarea mandatului către următorii membri ai Consiliului sau la data predării mandatului către noul reprezentant ales.

2. La articolul 83, alineatul (3) va avea următorul cuprins:
(3) Alegerile pentru organele de conducere a C.P.M.J. se organizează o dată la 4 ani, în termen de maximum 180 de zile de la alegerea membrilor Consiliului. Regulamentul și procedura de desfășurare a alegerilor se vor stabili prin hotărâre de către Consiliu.

Intrarea în vigoare: 6 mai 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.