Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Ministerul Justiției. Precizări ref. împuternicirea în funcția de director general al ANP


8 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 7 mai 2019, Ministerul Justiției a făcut următoarele precizări cu privire la împuternicirea comisarului șef de penitenciare Cristian Pleșa în funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor de către Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României și ministru interimar al justiției, potrivit unui comunicat.

1. La data de 22 aprilie 2019, comisarul șef de penitenciare Marian Dobrică – director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, ca urmare a expirării detașării la Administrația Națională a Penitenciarelor și a expirării împuternicirii în funcția de director general la data de 7 mai 2019, a solicitat nominalizarea unei alte persoane pentru a fi împuternicită în această funcție, menționând că nu mai este de acord cu realizarea unei noi detașări și împuterniciri în funcția de director general;

2. Împuternicirea comisarului șef de penitenciare Cristian Pleșa în funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a fost realizată de către fostul ministru al justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, prin Ordinul nr. 2005/C din 24 aprilie 2019.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii