Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Declanşarea sesiunii de numire în funcţia de procuror, fără concurs sau examen
01.07.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Vineri, 28 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele obţinute la testarea psihologică de către persoanele, reprogramate,care au formulat cerere de numire în funcţia de procuror în condiţiile art. 33 ind. 1 şi art. 83 alin. 3 din Legea nr. 303/2004.

:: Tabelul

***

Luni, 24 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele obţinute la testarea psihologică și reprogramarea celor 2 candidați pentru examinarea medicală care au formulat cerere de numire în funcţia de procuror în condiţiile art. 33 ind. 1 şi art. 83 alin. 3 din Legea nr. 303/2004.

:: Tabelul
:: Reprogramarea

***

Marți, 18 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfăşurarea examinării psihologice a candidaţilor care au solicitat numirea în funcţia de procuror în condiţiile art. 33 din Legea 303/2004 și programarea pentru examinarea medicală a candidaţilor.

:: Anunţul
:: Programarea

***

Miercuri, 8 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

***

Marți, 7 mai 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, întemeiul art. 4 alin. (1) și art 13 alin. (3) din Metodologia aprobată prin Hotărârea Secției pentru procurori nr. 210 din 1 aprilie 2019, a hotărât declanșarea sesiunii de numire în funcția de procuror, fără examen sau concurs, respectiv de reîncadrare în funcția de procuror, de la data Hotărârii Secției pentru procurori.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.