« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII a asistat Dedeman în preluarea proiectului de birouri The Office din Cluj-Napoca
09.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII a asistat Dedeman, cea mai mare firmă antreprenorială românească deținută de frații Pavăl, în achiziția proiectului de birouri The Office din Cluj-Napoca de la fondul de investiții NEPI Rockcastle și domnul Ovidiu Șandor.

Achiziția proiectului de birouri The Office, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%, reprezintă cea mai mare tranzacţie de pe piața imobiliară de birouri din afara Bucureştiului.

Echipa PNSA a fost coordonată de Valentin Creața, Avocat Asociat, și de Ela Marin, Avocat Colaborator Coordonator. Echipa extinsă a fost formată din Ioana Șampek și Mihaela Ion (Avocați Asociați); Ana-Maria Vlad, Andreea Grosu, Codrin Luță,, Laura Ambrozie și Luana Dragomirescu (Avocați Colaboratori Coordonatori); Alexandru Stan, Catinca Turenici, Cristiana Blei, Cristina Marcu și Lavinia Dinoci (Avocați Colaboratori Seniori); precum și Ana Seinea, Ariadna Marian, Dalida Nenu, Diana Dobra, Geanina Popescu, Luiza Zamura, Vanessa Nistor și Veronica Culcea (Avocați Colaboratori).

Consultanța fiscală a fost asigurată de PNSA Tax, coordonată de Mihaela Pohaci (Partener) și Raluca Rusu (Manager Senior).

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII a fost alături de grupul Dedeman în încă patru proiecte semnificative în ultimele 12 luni: înființarea unui fond de investiții pentru susținerea IMM-urilor, achiziția The Bridge în cea mai importantă tranzacţie de real estate din 2018, precum și investițiile în societățile listate Cemacon și Alro.

Înfiinţată în anul 1995, POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII este unul din liderii avocaturii de afaceri în România, activând în principal în tranzacţii private. POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII și PNSA Tax grupează peste 80 de avocați și consultanți fiscali.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD