JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Jud. dr. Ion Popa, secretar de stat la Ministerul Justiției
09.05.2019 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 429 din data de 30 mai 2019, a fost publicată Decizia nr. 99/2019 privind eliberarea domnului Ion Popa, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Popa se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Intrarea în vigoare: 30 mai 2019.

***

În Monitorul Oficial nr. 358 din 8 mai 2019, a fost publicată Decizia nr. 87/ 2019 din 8 mai 2019 privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

În temeiul art. 15 lit. d) și al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul a decis numirea judecătorului Ion Popa în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.