Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Jud. dr. Ion Popa, secretar de stat la Ministerul Justiției
09.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 429 din data de 30 mai 2019, a fost publicată Decizia nr. 99/2019 privind eliberarea domnului Ion Popa, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Popa se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Intrarea în vigoare: 30 mai 2019.

***

În Monitorul Oficial nr. 358 din 8 mai 2019, a fost publicată Decizia nr. 87/ 2019 din 8 mai 2019 privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

În temeiul art. 15 lit. d) și al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul a decis numirea judecătorului Ion Popa în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.