Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Anunț de solidaritate
10.05.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 7 mai 2019, Consiliul Baroului București, întrunit în ședință, în unanimitate, și-a exprimat solidaritatea cu manifestarile de protest ale organizațiilor profesionale internaționale ale avocatilor și ale societății civile, față de injusta condamnare a doamnei avocat Nasrin Sotoudeh, membră a Baroului din Iran, la executarea a 38 de ani de închisoare, consecință a unei îndelungi cariere profesionale în care a apărat drepturile femeilor din Iran, potrivit unui comunicat.

Baroul București recomandă colegilor avocați și formelor de exercitare a profesiei să își exprime protestul și îngrijorarea față de adoptarea unor astfel de măsuri represive împotriva avocaților care își exercită profesia pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.