JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Andreea Coman: Cum să supraviețuiești cu eleganță printre dușmani? Tema pregătită pentru Conferința „Femei de carieră”
11.05.2019 | JURIDICE.ro

Cea de-a X-a ediție a conferinței „Femei de Carieră” se apropie cu pași repezi și își propune să aducă, ca de fiecare dată, informații noi și utile publicului larg.

Andreea Coman, Managing Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, avocat în Baroul București, este unul dintre invitații care vor lua cuvântul la acest eveniment.

Tema pe care o va prezenta av. Andreea Coman este „Cum să supraviețuiești cu eleganță printre dușmani” sau, altfel spus, ce „arme” să folosești pentru a le ține piept persoanelor rău intenționate cu care ai de-a face în carieră.

De-a lungul vieții întâlnim deseori, în diferite ipostaze, persoane ostile sau răuvoitoare, care ți-au pregătit ieșirea de pe piață, picajul sau demisia, iar dacă am cunoaște din timp aceste fapte am reuși să ne protejăm mai bine. Am putea să fim mai conștienți, mai atenți la bătăliile din jurul nostru și la cei care doresc să preia controlul, explică Andreea.

Av. Andreea Coman spune că atunci când activezi într-un mediu de business, în mod sigur vei avea și dușmani, oameni care își vor dori să nu te mai vadă vreodată. Cu toate acestea, dușmanii reprezintă un fapt de viață.

***

Andreea Coman este Managing Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, avocat în Baroul Bucuresti și redactor șef al Revistei Române de Protecția Datelor.

Andreea a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea București, apoi a început să practice dreptul penal și protecția datelor. Are experiență în domeniul litigiilor, atât în fața instanțelor, cât și în fața organelor de urmărire penală.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.