JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va reprezenta CEDO la Forumul juridic de la Sankt-Petersburg
12.05.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va reprezenta Curtea Europeană a Drepturilor Omului la Forumul juridic de la Sankt-Petersburg, care va avea loc între 14 și 18 mai 2019.

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va fi key note speaker, având tema „Remedii naționale în practica recentă a CEDO”.

La forum vor lua cuvântul multe personalități din lumea juridică internațională, printre care Michelle Bachelete, Înalt Comisar pentru Drepturile Omului, Veronika Blikova, Vice-Președinte al Comisiei de la Veneția, miniștri de justiție și alții.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.