TOP LEGAL
5 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Tudor Colțan a creat cea mai mare comunitate profesională de iubitori de sport din România: Legal Runners
12.05.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În acest weekend, cea mai mare comunitate profesională care promovează sportul și faptele bune, Legal Runners – comunitatea iubitorilor de sport din domeniul juridic – a sărbătorit un an de activitate.

În cadrul Semimaratonului București, echipa Legal Runners a fost formată din peste 100 de oameni din domeniul juridic, care au alergat pentru a strânge fonduri pentru Hospice Casa Speranței și pentru pacienții care au nevoie de aceste servicii de îngrijire paliativă.

Comunitatea a mobilizat profesioniștii din domeniul juridic, reușind să depășească în doar 2 săptămâni pragul de 10.000 de euro strânși pentru bolnavii aflați în îngrijirea Hospice.

Tudor Colțan, fondator Legal Runners și Senior Associate la SUCIU POPA a declarat:

Le mulțumim tuturor celor au crezut în proiectul Legal Runners! Datorită lor, am reușit ca într-un singur an să finalizăm 5 proiecte concrete și să strângem peste 40.000 de euro pentru cauze sociale. Mai precis pentru Adăpostul Speranța, Asociația Autism Voice, Organizația Umanitară Concordia, MagiCAMP și Hospice Casa Speranței.

În aceste proiecte s-au implicat peste 300 de oameni din domeniul juridic – și nu numai – iar comunitatea Legal Runners a ajuns la peste 1.000 de oameni care încurajează sportul pus în slujba faptelor bune.

Ne bucurăm că oamenii din domeniul juridic se implică activ în societate și subliniază rolul civic al acestor profesii. De asemenea, suntem bucuroși că anul acesta inaugurăm Legal Runners Cluj și le mulțumim colegilor din Cluj pentru că vor să facă sport și fapte bune”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 5 de comentarii cu privire la articolul “Avocatul Tudor Colțan a creat cea mai mare comunitate profesională de iubitori de sport din România: Legal Runners”

 1. „Legal Runners” – nimeni nu mai ştie româneşte.
  „Alergător Jurist” le stătea în gât.
  Sună prea ţărăneşte.
  Sună prea româneşte.

  Avem nevoie de puţină fandoseală.

  SEMILINGVI – persoane care nu sunt fluente nici în română nici în engleză.
  Ne-am umplut de semilingvi.

  • Darius MARCU spune:

   Specialiști în romgleză. Apropo, unde, în legea avocaturii apare ”Senior Associate”?

   • Alina BADEA spune:

    Avocatii din firme cu structura complexa sunt impartiti pe mai multe categorii, cu atributii, dar si nivel de onorariu specifice. Nu trebuie ca o astfel de clasificare sa fie prevazuta de lege, inspiratia este externa. Nu trebuie sa fim chiar atat de carcotasi, o firma isi poate denumi functiile cum doreste.
    Problema este cand unele persoane din marketing, dar si din domeniul juridic traduc „associate” drept „asociat”, cand, de fapt, inseamna, „avocat colaborator”.

    • Darius MARCU spune:

     Structura complexa a unei firme nu justifica folosirea fandosita a unor englezisme. Cat timp nu sunt cuvinte intraductibile, e snobism.

     • Alina BADEA spune:

      Asta e parerea dumneavoastra, nu inseamna ca este si intemeiata sau corecta. Astfel de clasificari ale avocatilor sunt o uzanta in practica de consultanta, mai ales, si sunt utile (din variate motive) in interactiunile cu clienti sau confrati din strainatate, care sunt obisnuiti cu astfel de „snobisme”, cum le spuneti dumneavoastra. Nu inteleg cu ce va incurca aceasta denumire. Va incurca la fel de tare cea de CEO sau CFO et alia din alte societati romane?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate