Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații, Sistemul judiciar

INM. Competiția THEMIS, Ediţia a XIV-a, 2019

13 mai 2019 | JURIDICE.ro

În perioada 7-9 mai 2019, o echipă a Institutului Naţional al Magistraturii a participat la cea de a doua Semi-finală a Competiţiei internaţionale THEMIS, desfășurate la Salonic, în Grecia. În urma participării, aceasta a obținut calificarea în Marea Finală a Competiției, care se va desfășura în Franța, în luna octombrie a acestui an, potrivit unui comunicat.

În această etapă au concurat 7 echipe, provenind din 6 state europene: Bosnia&Herțegovina, Cehia, Franţa, Italia, Portugalia și România. A doua echipă calificată, alături de echipa română, în Marea Finală a fost cea reprezentând Cehia.

Categoria competițională în cadrul căreia a concurat pe parcursul acestei săptămâni echipa română a fost Drept european al familiei, sub îndrumarea și coordonarea doamnelor Amelia Onișor, Gabriela Florescu și Roxana Rizoiu, formatori ai INM. În componența echipei române calificate în Marea Finală au intrat următorii auditori de justiție: Beatrice-Maria Bîțic, Adriana-Denisa Bosoancă și Maria Cojocaru.

În ediția THEMIS din acest an sunt înscrise două echipe ale Institutului Național al Magistraturii. În perioada 11 – 14 iunie 2019 o altă echipă va participa la Semi-finala C – Drept procesual civil european.

Competiția THEMIS reprezintă unul dintre programele de formare profesională inițială derulate anual de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (REFJ/EJTN), începând cu anul 2010.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică