« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

INM. Competiția THEMIS, Ediţia a XIV-a, 2019
13.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 7-9 mai 2019, o echipă a Institutului Naţional al Magistraturii a participat la cea de a doua Semi-finală a Competiţiei internaţionale THEMIS, desfășurate la Salonic, în Grecia. În urma participării, aceasta a obținut calificarea în Marea Finală a Competiției, care se va desfășura în Franța, în luna octombrie a acestui an, potrivit unui comunicat.

În această etapă au concurat 7 echipe, provenind din 6 state europene: Bosnia&Herțegovina, Cehia, Franţa, Italia, Portugalia și România. A doua echipă calificată, alături de echipa română, în Marea Finală a fost cea reprezentând Cehia.

Categoria competițională în cadrul căreia a concurat pe parcursul acestei săptămâni echipa română a fost Drept european al familiei, sub îndrumarea și coordonarea doamnelor Amelia Onișor, Gabriela Florescu și Roxana Rizoiu, formatori ai INM. În componența echipei române calificate în Marea Finală au intrat următorii auditori de justiție: Beatrice-Maria Bîțic, Adriana-Denisa Bosoancă și Maria Cojocaru.

În ediția THEMIS din acest an sunt înscrise două echipe ale Institutului Național al Magistraturii. În perioada 11 – 14 iunie 2019 o altă echipă va participa la Semi-finala C – Drept procesual civil european.

Competiția THEMIS reprezintă unul dintre programele de formare profesională inițială derulate anual de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (REFJ/EJTN), începând cu anul 2010.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.