Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România

Examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari / 28 iunie 2019. UPDATE: Verificarea dosarelor. Listele și repartizarea în sala. UPDATE: Rezultatele. UPDATE: Rezultate contestații. UPDATE: Rezultatele finale
22.07.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 19 iulie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele finale la examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari.

:: Rezultatele finale

***

Joi, 11 iulie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele contestațiilor.

:: Rezultatele contestațiilor

***

Duminică, 30 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele concursului.

În conformitate cu dispozițiile 33 din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, după afișarea rezultatelor, candidații pot face contestație, în termen de 3 zile de la data afișării rezultatelor la sediul Camerei executorilor judecătorești, sub sancțiunea decăderii, respectiv până joi, 4 iulie 2019, inclusiv. Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

:: Rezultatele

***

Miercuri, 26 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista candidaților și repartizarea pe săli la examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Lista

***

Miercuri, 19 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității Hotărârea din 18 iunie 2019, privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Hotărârea

***

Luni, 13 mai 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat că, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 28 iunie 2019, în București, examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari, potrivit unui comunicat.

Posturile vacante aferente examenului de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari, conform actualizării pe anul 2018, au fost prevăzute pentru executorii judecătorești stagiari care îndeplineau condițiile de înscriere la momentul emiterii Ordinului ministrului justiției nr. 3939/C/16.10.2018.

Data limită de înscriere: conform prevederilor art. 40 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii Judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, ”cererile candidaţilor, împreună cu dovezile de îndeplinire a condiţiilor prevăzute la art. 15 din lege şi cu referatul executorului judecătoresc îndrumător se vor depune cu 20 de zile înainte de data examenului la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei circumscripţie candidatul a efectuat stagiul”, respectiv până la data de 7 iunie 2019, inclusiv.

:: Anunțul
:: Tematica
:: Cererea de înscriere
:: Acordul GDPR

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO