« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică / 27 iunie 2019. UPDATE: Verificarea dosarelor. Listele și repartizarea în sala. UPDATE: Rezultatele. UPDATE: Rezultate contestații. UPDATE: Rezultatele finale
22.07.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 19 iulie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele finale la concursul sau examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele finale

***

Joi, 11 iulie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele contestațiilor.

:: Rezultatele contestațiilor

***

Duminică, 30 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele concursului.

În conformitate cu dispozițiile 33 din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, după afișarea rezultatelor, candidații pot face contestație, în termen de 3 zile de la data afișării rezultatelor la sediul Camerei executorilor judecătorești, sub sancțiunea decăderii, respectiv până joi, 4 iulie 2019, inclusiv. Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

:: Rezultatele

***

Miercuri, 26 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista candidaților și repartizarea pe săli la concursul sau examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

:: Lista

***

Miercuri, 19 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității Hotărârea din 18 iunie 2019, privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul sau examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

:: Hotărârea

***

Luni, 13 mai 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat că, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 27 iunie 2019, concursul sau examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Data limită de înscriere: conform prevederilor art. 46 coroborate cu dispozițiile art. 18 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, ”cererea de înscriere împreună cu dovezile privind îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 15 lit. a)-f) din lege se depun, cu cel puţin 20 de zile înainte de data susţinerii concursului sau examenului, la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei circumscripţie se afla localitatea unde domiciliază candidatul”, respectiv până la data de 6 iunie 2019, inclusiv.

:: Anunțul
:: Tematica
:: Cererea de înscriere
:: Acordul GDPR

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD