Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare
15.05.2019 | JURIDICE.ro


Miercuri, 15 mai 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor finale ale concursului pentru ocuparea postului de inspector şef al Inspecţiei Judiciare, desfăşurat la data de 27 martie 2019 şi numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de Inspector-şef al Inspecţiei Judiciare, pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 15 mai 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM. Validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare”

  1. Valentin BULIGA spune:

    Loja şi-a ales Marele Maestru. Să fie într-un ceas bun! V.B.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate