Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Întrevedere Titus Corlățean – ambasadorul Statului Israel în România


16 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

Marți, 14 aprilie 2019, Titus Corlățean, senator, membru al Delegației Parlamentului României la APCE şi vicepreședinte al Adunării, l-a primit, în cadrul unei vizite de prezentare, pe E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, potrivit unui comunicat.

Cu acest prilej, au fost trecute în revistă evoluțiile politice, militare și de securitate în dosarele de politică externă relevante în plan internațional, începând cu cele din Orientul Mijlociu și spațiul euroatlantic. Au fost discutate, totodată, evoluțiile politice în plan intern, în România și Israel, inclusiv din perspectiva alegerilor europene care vor avea loc în 26 mai 2019.

Cei doi oficiali au evidențiat, încă o dată, nivelul special al relațiilor existente în plan politic, economic, cultural etc. între cele două țări, precum și rolul comunității evreiești originare din România care trăiește în Israel și al comunității evreiești din România ca punte de legătură pentru consolidarea acestor relații bilaterale.

A fost evocat interesul autorităților din cele două țări pentru realizarea, în cursul acestui an, a ședinței comune de guvern la nivel înalt (G2G) programate anterior la nivelul guvernelor României și Statului Israel.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică