Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Întrevedere Titus Corlățean – ambasadorul Statului Israel în România
16.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 14 aprilie 2019, Titus Corlățean, senator, membru al Delegației Parlamentului României la APCE şi vicepreședinte al Adunării, l-a primit, în cadrul unei vizite de prezentare, pe E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, potrivit unui comunicat.

Cu acest prilej, au fost trecute în revistă evoluțiile politice, militare și de securitate în dosarele de politică externă relevante în plan internațional, începând cu cele din Orientul Mijlociu și spațiul euroatlantic. Au fost discutate, totodată, evoluțiile politice în plan intern, în România și Israel, inclusiv din perspectiva alegerilor europene care vor avea loc în 26 mai 2019.

Cei doi oficiali au evidențiat, încă o dată, nivelul special al relațiilor existente în plan politic, economic, cultural etc. între cele două țări, precum și rolul comunității evreiești originare din România care trăiește în Israel și al comunității evreiești din România ca punte de legătură pentru consolidarea acestor relații bilaterale.

A fost evocat interesul autorităților din cele două țări pentru realizarea, în cursul acestui an, a ședinței comune de guvern la nivel înalt (G2G) programate anterior la nivelul guvernelor României și Statului Israel.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.