Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul SIIJ / mai-iunie 2019
19.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 18 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților, după susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, înscriși la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Adina Florea
– Sorin-Eugen Iasinovschi
Bogdan Ciprian Pîrlog

:: Tabelul de clasificare

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaților la interviul din cadrul concursului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie 2019.

:: Programarea

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Bogdan Ciprian Pîrlog și documentele depuse de candidat; proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Sorin-Eugen Iasinovschi și documentele depuse de candidat; proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Adina Florea și documentele depuse de candidat.

:: Proiectul (Bogdan Ciprian Pîrlog)
:: Documentele (Bogdan Ciprian Pîrlog)
:: Proiectul (Sorin Eugen Iasinovschi)
:: Documentele (Sorin Eugen Iasinovschi)
:: Proiectul (Adina Florea)
:: Documentele (Adina Florea)

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie:
Adina Florea – admis
– Sorin-Eugen Iasinovschi – admis
Bogdan Ciprian Pîrlog – admis

:: Lista finală

***

Joi, 30 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie:
Adina Florea – admis
– Sorin-Eugen Iasinovschi – admis
Bogdan Ciprian Pîrlog – respins pentru lipsă vechime efectivă de 18 ani în funcția de procuror.

:: Lista

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

:: Anunțul
:: Caledarul detaliat al concursului
:: Cererea tip de înscriere la concurs

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.