Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul SIIJ / mai-iunie 2019
19.06.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 18 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților, după susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, înscriși la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Adina Florea
– Sorin-Eugen Iasinovschi
Bogdan Ciprian Pîrlog

:: Tabelul de clasificare

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaților la interviul din cadrul concursului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie 2019.

:: Programarea

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Bogdan Ciprian Pîrlog și documentele depuse de candidat; proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Sorin-Eugen Iasinovschi și documentele depuse de candidat; proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a proc. Adina Florea și documentele depuse de candidat.

:: Proiectul (Bogdan Ciprian Pîrlog)
:: Documentele (Bogdan Ciprian Pîrlog)
:: Proiectul (Sorin Eugen Iasinovschi)
:: Documentele (Sorin Eugen Iasinovschi)
:: Proiectul (Adina Florea)
:: Documentele (Adina Florea)

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie:
Adina Florea – admis
– Sorin-Eugen Iasinovschi – admis
Bogdan Ciprian Pîrlog – admis

:: Lista finală

***

Joi, 30 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie:
Adina Florea – admis
– Sorin-Eugen Iasinovschi – admis
Bogdan Ciprian Pîrlog – respins pentru lipsă vechime efectivă de 18 ani în funcția de procuror.

:: Lista

***

Miercuri, 15 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, în perioada 15 mai 2019 – 18 iunie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de conducere din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

:: Anunțul
:: Caledarul detaliat al concursului
:: Cererea tip de înscriere la concurs


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.