Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională cu Marin Voicu, Ion Ilie-Iordăchescu și Mihai Adrian Hotca


06.06.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 6 iunie 2019, Baroul Bucuresti a anuntat ca miercuri, 19 iunie 2019, orele 15.00-17.00, in Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti „Avocat Flavius Todosu”, se va desfasura cursul de pregatire profesionala cu tema: „Probleme dificile de drept penal (I)„. Lector: consilier avocat Mihai Adrian Hotca.

:: Comunicatul

***

Vineri, 17 mai 2019, Baroul Bucuresti, in derularea programului de pregatire profesionala continuă pe care il pune la dispozitie gratuit avocatilor, a invitat la cursurile de pregatire profesionala acreditate cu 5 ore de formare profesională, potrivit unui comunicat.

– Joi, 20 iunie 2019, orele 14.00-16.00, in Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti „Avocat Flavius Teodosiu”, se va desfasura cursul de pregatire profesionala cu tema: „Calitatea legii si deficitul major al democratiei parlamentare in procesul legislativ din Romania. Adaptarea tacita, asumarea raspunderii si delegarea legislativa”. Lector: avocat Marin Voicu (prof. univ. dr., membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta – AOSR, presedintele Sectiei de drept international si de drept comparat al Academiei de Stiinte Juridice, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe lânga CCIR, redactor sef al Revistei Române de Drept Maritim – DMR, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului).

– Joi, 27 iunie 2019, orele 14.00-16.00, in Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI se va desfasura cursul de pregatire profesionala cu ­­­tema: „Reflectii asupra arestului la domiciliu si a propunerilor relative la executarea pedepselor la domiciliu”. Lector: domnul consilier avocat Ion Ilie-Iordachescu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti